Fakültemiz Mütercim Tercümanlık Bölümü Öğr. Gör. Emad ALY, ödüle layık görülmüştür.

Fakültemiz Mütercim Tercümanlık Bölümü Öğr. Gör. Emad ALY, Suudi Arabistan'da katıldığı I. Uluslararası İslam'da Merhamet Sempozyumu'nda "Günümüz Olguları ile İslam’ın Hedefleri Arasında Merhametin Fıtratı" başlıklı bildirisi ile en güzel makale ödülüne layık görülmüştür.

Öğr. Gör. Emad ALY, Davha/Katar’da katıldığı Çocuk Kültürü ve Arap Kimliği: Mücadeleler ve Riskler Sempozyumu”nda sunduğu bildirisi ile ‘Katar Çocuk Edebiyatı Ödülü’ne layık görülmüştür.

Mütercim Tercümanlık Bölümü Arapça Mütercim Tercümanlık Ana Bilim Dalı Öğr. Gör. Emad ALY’ye başarılarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.

Prof. Dr. Münir OKTAY

Edebiyat Fakültesi Dekan V.